BRANDIME AUTOMJETESH

BRANDIME AUTOMJETESH

GAMA REKLAM ofron brandimin e të gjithë  llojeve të  automjeteve , sipas dëshirës dhe kërkesës suaj. Shumë kompani prestigjoze janë bashkëpunëtorët tanë edhe në këtë lloj shërbimi. Cilësia e printimit ofruar nga kompania jonë, do të jetë një tregues shumë i mirë imazhi, dhe përcjellës mesazhi për të gjithë bizneset e vogla, të mëdha dhe sidomos një zgjedhje shumë ekonomike  për të rinjtë në treg.

Opsione zgjedhjesh:

  • Veshje makine me adeziv normal
  • Veshje makine me adeziv kast
  • Veshje makine me adeziv laminat
  • Veshje makine me adeziv me shkëlqim
  • Veshje makine me adeziv mat


  • Veshje makine me adeziv 3D karbon
  • Veshje makine me adeziv ngjyrë Krom Nikeli
  • Veshje makine me adeziv ngjyrë floriri
  • Veshje makine me adeziv Krom Nikel standart
  • Veshje makine në të gjithë ngjyrat

 


error: Content is protected !!