GERMA 3D

GERMA 3D

GAMA REKLAM ofron prodhimin e gërmave 3D të ndriçuara ose jo, në forma dhe madhësi të ndryshme. Një lloj reklamimi i tillë është një zgjedhje inteligjente nga e cila përfiton një feedback të rëndësishëm. Ideja juaj, forma e dëshiruar, cilësia, kombinimi i ngjyrave dhe  ndriçimi ndihmojnë  në  konceptimin  e qartë të biznesit tuaj, si dhe  lehtësojnë identifikimin e tij  në distancë. Prodhimi i gërmave 3D vjen nëpërmjet realizimit me materiale të ndryshme si:

  • Gërma 3D peçikllas
  • Gërma 3D foreks
  • Gërma 3D  inoksi
  • Gërma 3D alumini

  • Gërma 3D bronz
  • Gërma 3D në peçikllas pasqyrë
  • Tabela me kuposje 3D sfondi alumin + ndriçimi led
  • Gërma 3D si dhe Sfondi 3D Peçikllaserror: Content is protected !!