MOBILIMI I QYTETIT

MOBILIMI I QYTETIT

GAMA REKLAM  është prezente ngado , përveç të tjerash, ofron mobilimin e zonave urbane si parqe, kënde lojrash për fëmijë,  citylight,  ndërtimin e kioskave ATM, ndërtimin e stacioneve të autobusave, duke përdorur materiale që nuk cënojnë natyrën si dhe personat që i vizitojnë ato.  Çdo lloj pune midis shumë elementësh të tjerë, ka rëndësi të jetë edhe e bukur, ndaj në kompaninë  tonë do të gjeni një stil pune të rafinuar duke ju dhuruar një relaks natyral.error: Content is protected !!