Rreth nesh

Së shpejti me fabrikën e re.....

GAMA REKLAM - cilësia që kërkoni!

GAMA REKLAM   operon që nga viti 2005 në tregun Shqiptar dhe në Rajon. Kompania jonë është e specializuar në fushën e prodhimit të çdo lloj tabele reklamuese për biznesin tuaj.

Shërbimet që ne ofrojmë janë si më poshtë:

Reklama Karburanti | Tabela me ndriçim | Tabela elektronike | Tabela me LED | Brandim Fasade | Logim Automjetesh | Gërma 3D | Printime indoor dhe outdoor në Adeziv, Baner dhe Letër | Konstruksione Metalike | Ndërtim Kapanonesh | Veshje Fasade me Kompozit Panel | Veshje Fasade me Xham | Punime Alumini | Punime Plastike | Punime Gipsi | City Light | Bilboard | Bus Station | Kioska ATM | Stenda Promocioni | Sinjalistika | Zbatime të projekteve të ndryshme |

MISIONI  ynë është i një qëllimi ekzistent dhe largpamës, ku thelbi kryesor është të jemi pranë jush me cilësinë që kërkoni dhe  ofertat më të mira në treg.

VIZIONI  ynë i  gërshetuar me qëllime dhe objektiva, të fokusuar tek dëshirat dhe kërkesat tuaja, duke jua konkretizuar çdo ide, plan, projekt, nëpërmjet një teknologjie të lartë, nga një staf teknik profesional, nëpërmjet  përkushtimit dhe seriozitetit, do të na drejtojë hap pas hapi të jemi lider të tregut si dhe zgjedhja juaj  e parë.


error: Content is protected !!