Tabela me Ndricim

TABELA ME NDRICIM

GAMA REKLAM ofron prodhimin e tabelave me ndriçim, të cilat përfaqësojnë më së miri imazhin e drejtpërdrejtë të bizneseve me të cilët ne bashkëpunojmë, si dhe një zgjedhje e zgjuar për të gjithë bizneset dhe sidomos për  të rinjtë  në treg. Stafi ynë  përbëhet  nga persona që punojnë fort,  ndaj   jemi të gatshëm të ofrojmë për ju ide ende të pa krijuara apo realizuara më parë sepse dëshira dhe pasioni për punën na e zhvillon kreativitetin dhe botën vizionare çdo ditë e më shumë.

Opsionale:

  • Tabela me ndriçim nga njëri krah
  • Tabela me ndriçim nga të dy krahët

error: Content is protected !!